Muscle Pro Xtreme

Har du funderat på om det finns en universell proteinprodukt så att du kan använda efter träning under dagen och vid sänggåendet, utan att minska dess effekt?

De flesta idrottare använder endast en typ av protein – oftast är det en post-workout vassleprotein.Även i vissa situationer, mycket konkurrenskraftig, ibland kanske inte uppfyller sin mycket snabb smältbarhet. Till exempel, om du lägger din post-workout måltid isär (även efter att ha ätit att du får de näringsämnen i blodet ofta efter flera timmar), medan kroppen efter ett träningspass hungrig och en dos av det snabbvassleprotein är otillräcklig.

Vad sägs om läggdags? Genom att bara använda micellär kasein, eller snarare en blandning av ovalbumin (måttligt långsam källa till protein) och vassleprotein (en snabb proteinkälla)?Personligen, jag valde Muscle Pro Xtreme, blandningen av balanserat spektrum av aminosyror och långsam frisättning av aminosyror i blodet. Använd ett tillägg är en kompromiss som kan endast underlättar situationen. Så vad bättre att prova en flerkomponentproteintillskott?

MuscleProXtreme

Muscle Pro Xtreme ingredienser

Det är en flerkomponent beredning protein, som innefattar tre typer av vassleprotein (vassleprotein hydrolysat, vassleproteinisolat CFM, och CFM vassleproteinkoncentrat), micellär kasein, kalciumkaseinat och äggalbumin. Sådana proteinkällor har olika tid för matsmältning och absorption därmed säkerställa ständig leverans av aminosyror i muskeln i upp till 10 timmar. Den har en hög halt av grenade aminosyror (BCAA), glutamin och aminosyror, och innehåller även glutaminpeptider sattes.

Vassleproteinhydrolysat som finns i detta tillägg är en källa till protein som klyvs första processhydrolyser korta polypeptider, peptiderna, respektive liksom individuella aminosyror.Proteinet däri är endast delvis hydrolyserade och därför fortfarande innehåller en del av vasslefraktioner, såsom beta laktoglobulin eller laktoferrin.

CFM vassleproteinisolat förekommer i detta tillägg är producerad av ultrafiltrering “kall”. Med denna metod, bevarande av den naturliga strukturen av ett protein innefattande innehållet i alla relevanta fraktioner vassle. Också CFM omedelbar vassleproteinkoncentratet innehöll framställes genom ultrafiltrering vid låg temperatur, varför det innehåller peptider med mycket låg, låg, medelhög och hög molekylvikt. Ta emot denna högkvalitativa proteinkälla bidrar till muskeltillväxt och för att upprätthålla det i situationer där det är hotade katabolism.

Priset och paket

Det finns 60 kapslar i en flaska. Den är tillgänglig för gratis provversion av 15 dagar utan kostnad.Det faktiska priset på en flaska ännu inte offentliggjorts.

Muscle Pro Xtreme, en källa till kreatin

Visst du redan har hört talas om några fyllningsstegen. Detta är det skede när den snabba mättningen av muskelceller inträffar. Typiskt “mätt” varar i en vecka och mängden mottagna kreatin är på cirka 30 g. I den andra till fjärde vecka, följt av en underhållsfas, när du får 3-5 g kreatin via Muscle Pro Xtreme. Den femte till åttonde vecka dosering kreatin börjar med en upphängd igen efter en ny cykel börjar.

Det andra sättet att fördela Kreatin är Muscle Pro Xtreme att hålla beloppet som erhålls vid en konstant nivå. Enkelheten i detta innebär, för det första till fjärde vecka, måste du distribuera daglig dos av 5 g kreatin, efter fyra veckor, återigen följt av en fyra veckors paus i tillskott. I denna process, är doseringen densamma för mättnads ​​muskelkreatin som i det första fallet. Emellertid annorlunda är den maximala tid som krävs för att mätta kreatin, när den första metoden når ett maximum i den första veckan. I den andra till fjärde vecka, för både dosering, men du får inte glömma tillskott med kreatin tillsammans med glukos.

Muscle Pro Xtreme har stor effekt med kreatin (AKG)

Detta är en ekonomiskt utmanande alternativ, men åtminstone vid risk för misslyckande. Muskler kan inte bara fly med kreatin. Vetenskapliga studier visar att Muscle Pro Xtreme är tre gånger mer effektiv än intaget av de enskilda komponenterna. Det är därför viktigt att överväga dess tillskott, lyckligtvis, är det mycket populärt och många företag fokuserar på sin produktion.

Återigen, detta inkluderar kreatin (AKG). Denna halsbrytande namnet antyder en substans som har en hög frisättning av kväveoxid (NO) och det ökar upptaget av kreatin. AKG absorberas snabbt i tarmen och därmed förhindra matsmältningsproblem. Kreatin transporteras tillsammans med AKG är därmed omedelbart användbar för muskelceller. Som effektiv dos hänvisar till en mindre mängd än den hos kreatin, nämligen 2-5 g (detta är ett mer effektivt medel). Bara på kanten, med kreatin AKG stater som behöver gå igenom cellmembranet transportören i form av enkla kolhydrater.

MuscleProXtreme

Muscle Pro Xtreme har högre pH-värde

Som den största fördelen är Muscle Pro Xtreme känd för sin höga pH-värde på mellan ca pH 12. Detta för att säkerställa en lägre omvandling av kreatin i negativ kreatin. Resultatet bör bli stabil form av kreatin där intakt når muskelcellen. För fullständighetens skull, låt oss bara säga att Muscle Pro Xtreme förklarar 90% tillgänglighet.

Rapporter om detta ämne tyder på att kombinationen av dessa ingredienser får kreatin med en förbättrad förmåga att korsa ett cellmembran. Denna process syftar till att underlätta absorption med minimala förluster. Detta gör det möjligt för oss att minska dosen till 1-2 g, och även utelämna enkla kolhydrater som behövs för att flytta till cellen. Bara tillägga att upplysningarna främst kommer från de så kallade “reklam” studier därför utsätts för en tillräckligt trovärdig vetenskaplig forskning.

Muscle Pro Xtreme pumpar viktig näring i muskler

Muscle Pro Xtreme pumpar alla andra viktiga ämnen i muskeln, och fria aminosyror som finns där.BCAA, glutamin och allt för tillväxten och regenerering av muskler fint formuleras i en hög. Det är bra att dessa ämnen bara pumpa påtryckningar från de viktiga näringsämnena i muskeln. Vackert, kommer det att ge dig ny energi för muskeltillväxt. Du kan känna det som efter träningen muskel hela tiden något händer, en sådan trevlig tryck.

Muscle Pro Xtreme är en viktig och användbar hjälpreda på väg till en dröm muskulös kroppsbyggnad. Utan den muskeln blir värre, även förlorar sin volym. Enkelt uttryckt – utan intag av kvalitet protein vår sport de facto kan inte användas. Slit förbrukas i gymmet skulle ha haft någon effekt. Komplementproteiner från Muscle Pro Xtreme medan män behöver lika massiv rullande massa, men även tjejer vill se fast med vackert formad figur. Ideal källa till “feed” för muskelmassa är denna proteintillskott. Du behöver absolut Muscle Pro Xtreme, en uteslutande protein koncentrerad tillägg, som produceras av CFM-teknik (dvs. kallfiltrerades på ett keramiskt mikrofilter), och du inte har något emot ett något högre pris, då det självklara valet för dig erfaren Muscle Pro Xtreme.

Vad är nytt i Muscle Pro Xtreme?

Den har en utmärkt komposition. Föreliggande WPI CFM 90% isolerar detta tillägg från andra.Källan till våra råvaror är naturligtvis uteslutande Västeuropa. Den 85% av vasslekoncentrat görs genom ultrafiltrering och 15% vassle isolat produceras av mikrofiltrering. Det är helt lättsmält och därför fullt användbara för tillväxten av ren muskelmassa! Den innehåller enzymdigestion stärkt varumärke Tolerase ®. Det ökar proteinupptaget det naturliga enzymet papain.

Sötma är bara rätt! Tycker du inte om sötade proteiner? Sedan är det nya Muscle Pro Xtreme erbjöd rätt för dig. Sötma är inställd på en optimal nivå. Inte för söt, precis lagom. Det är 100% lösligt i muskler kompromisslösa och bättre än andra! För tillverkning av detta tillägg är endast bästa kvalitet och blixt lösligt protein som används, eftersom vi vet hur irriterande det är pöl av olösta klumpar av protein. Proteinet ingår mycket välkänd olägenhet skummande protein. Tack vare de högsta kvalitet omedelbar proteiner, detta i sig inte blir skum! Det orsakar inte irriterande luftöverskott i magen – utan att använda några kemiska skum! För att sammanfatta, har allt, vad du vill.

Muscle Pro Xtreme produceras av den senaste tekniken med hjälp av enzymatiskt hydrolyserad “diger” nötkött protein av högt biologiskt värde. På grund av aminosyror som migrerar direkt till musklerna, som leder till omedelbar användning, och har inte belastar matsmältningssystemet. Det höga innehållet av olika peptider ger snabb återhämtning och muskeltillväxt. Dessutom har det en positiv effekt på immunsystemet och koncentration. Muscle Pro Xtreme innehåller inget fett, och därför lämpar sig väl för att minska kost.

Muscle Pro Xtreme effekter:

  • Det stöder den snabba ökningen i muskelcellerna.
  • Påskyndar återhämtning efter träning.
  • Positiv effekt på att upprätthålla muskelmassan.
  • Positiv effekt på immunsystemet och koncentration.
  • Lämplig för personer med allergi mot laktos.
  • Absolut ingen fett och socker.

Muskel Pro Xtreme har hydrolyserat nötkött

Aminosyror från ko proteiner förse kroppen med rätt byggstenar som behövs för att skapa muskelmassa! Även om proteinintaget av rätt nötstek, kommer du fortfarande att förbruka en stor mängd onödigt fett och kolesterol. Tillverkningsprocessen av hydrolyserat och digererades bovint protein i en enzymatisk sätt själv är mycket energikrävande och därmed dyr. Inte varje producent av nötkött hydrolysatet har råd med. Tillägget Muscle Pro Xtreme näring är en av de få som nötkött hydrolysatet verkligen erbjuder.

Prova Muscle Pro Xtreme om du är allergisk mot laktos eller soja. Det snabbt lättsmält – det går rakt in i musklerna, som leder till omedelbar användning, och har inte orsakat börda på matsmältningssystemet. Det beror på att den absoluta nollpunkten fett och socker väl lämpad för dieter och pre-tävling träning, som är förlust av muskelmassa oönskad. Nötkött hydrolysat är rik på vitamin A, C, B6, B12, tiamin, riboflavin, niacin, kalcium, fosfor, magnesium, natrium och kalium.

Muscle Pro Xtreme, en förberedande utbildning tillägg

Termen recensioner, mest för att införa ett testprotein med eller gainer av hans effektivitet och smak. Idag ser vi lite i olika slag, nämligen mellan aminosyrasammansättningar. En av dem är Muskel Pro Xtreme. Du är här har möjlighet att se produkten av detta barn. Det var tillägget, som ledde vårt test ganska bra.

Varumärket är fortfarande uppfattas som ett av de billigare. Motsatsen är sant, och vi kan i portföljen av sina produkter känner många intressanta produkter till dess funktionalitet och sofistikerat utbud någonstans in i sfären av “framtid av kosttillskott.” Inget undantag Muscle Pro Xtreme – aminosyror eller kombinationer därav är för pre -utbildning.

Även om Muscle Pro Xtreme ser ut som en BCAA tillägg, det är inte helt korrekt sin definition. Detta beror på att inte bara dessa grenade aminosyror, men dess sammansättning finns också i relativt höga doser av beta-alanin, en aminosyra L-citrullin och HICA. Denna metabolit av aminosyran leucin bör ge en betydande ökning av muskelmassa, respektive förbättra den totala effekten av en produkt för att öka muskelmassan. Om man tittar på de senaste tillgängliga material, är syran mycket intressant, och särskilt inom kraftidrotter.

Slutsats

Så var den här produkten är klassificerad, det är något på gränsen av lösliga aminosyror och förberedande utbildning. Personligen kan jag tänka mig att det skulle vilja hålla utbildning prestanda. Ibland händer det att jag går att träna upp runt klockan åtta på kvällen. Inte undra på då att om du tar detta tillägg, jag är fortfarande kunna sova de kommande sex timmarna. För aminosyraprodukter mestadels vi har tidigare antagit att deras löslighet är inte idealisk. Men detta skedde inte i denna produkt. Sålunda kan lösligheten utvärderas positivt, samt lämnar sediment eller en uppbyggd av lösta komponenter. Undvika det på höga nivåer.

I vårt test försöker vi att gynna sådana som du ofta använder dig som slutkund. Även större fördelar är något “over-limit”. Och jag kan tryggt säga att även dessa högre doser inte ge obehagliga matsmältningsproblem och krämpor. Hur kunde det, trots allt, är rena aminosyror. Vad bör tilltalande? Du behöver bara jämföra den splittring beta-alanin är inget slut. Men det spelar ingen roll vid träning två gånger.

MuscleProXtreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *